top of page
PHOTO-2023-03-17-15-12-04.jpg

Hudåtstramning

Onda Coolwaves Plus - Hudåtsramning

Med den effektiva och unika teknologin kan vi här jobba med att stimulera tillväxten av kollagen och elastin, där processen fortgår under flera veckors tid efter behandlingen, med ett resultat som fortsätter att förbättras för varje dag som går.

Om behandlingen

Onda Coolwaves Plus - Hudåtstramning använder maskinen en avancerad teknik för att penetrera ner i hudens struktur för att där stimulera kollagen och elastinproduktionen. Vilket förbättrar hudens struktur och ton. Med regelbundna behandlingar kan du uppnå en märkbar förbättring på huden.

 

Vi rekommenderar minst 5 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Att strama åt lös hud är svårt och tar tid. Ålder är en avgörande faktor för hur många behandlingar som behövs. Ju äldre du är, desto fler behandlingar behövs.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs i två steg:

  1. Hudåtstramning med RF (radiofrekvens): skapar ny kollagenbildning som stramar åt huden och ger en slätare hudyta, samt minskar de ytliga celluliterna.

  2. Lymfmassage: med luftstötar, vibrationer och ledljus som ökar cirkulationen och sätter igång lymfsystemet. 


Innan behandlingen:
Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan du kommer till kliniken. Huden får inte vara traumatiserad. Ingen tatuering över området som ska behandlas. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen.

Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.
Två veckor innan behandlingen undvik andra behandlingar som påverkar huden och lymfsystemet. 

 

Obs! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.
 

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig direkt efter behandlingen och dricker rikligt med citronvatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett pass på gymmet eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter. Ge med fördel hudområdens som behandlats lymfmassage, på så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet. Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten de kommande två veckorna för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

Områden som kan behandlas: Lår, knän, rumpa, mage, rygg & överarmar.


KONTRAINDIKATIONER:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde 
Den här behandlingen passar dig som vill strama åt och släta till huden över ett område eller flera. Ett område motsvarar en yta på ca 15x15cm. Ju fler områden du väljer vid samma bokning, desto mer ekonomiskt blir det för dig. Som mest får du behandla fyra områden/tillfälle. Det ska gå minst 2-4 veckor mellan behandlingarna.

Före

Efter, 4 behandlingar

Före

Efter, 4 behandlingar

bottom of page