Om oss

Vi är Sjuksköterskor

Vi som jobbar på Lipidkliniken har lång erfarenhet inom vården. Den gemensamma nämnaren är att vi brinner för hälsa, träning och lymfsystemet!

Genom att kombinera vår kompetens inom sjukvård, friskvård och träning med vår passion för lymfsystemet fann vi ett unikt koncept som i sin tur mynnade i starten av denna klinik.
Möjligheten att må bra inuti och utanpå är något vi gladeligen kommer kunna erbjuda er.

I vår nyrenoverade klinik på Drottninggatan 35 blir ni väl omhändertagna och varmt välkomna!

Vi använder oss alltid av den senaste tekniken inom medicinsk skönhet och strävar hela tiden efter att hålla oss i framkant av utvecklingen inom den estetiska sektorn.Lina - Legitimerad Sjuksköterska

Lina är specialiserad på fettcellen och lymfsystemet. Hon är utbildad inom träning, hälsa och friskvård. Hon leder unika Lymf-pass på Lipidkliniken som man kan ta del av online, se länken nedan.
Som Sjuksköterska har Lina arbetat på USÖ Akutmottagning, Danderyds Akutmottagning, Infektionsavdelning I 62 på Karolinska Huddinge, Ortopeden på Danderyds sjukhus, Feelgood Företagshälsovård, olika Lättakuter som Bemanningssjuksköterska, Urologmottagning, Boende för Trakeostomerade patienter och Ålderdomshem i Norge. Lina började arbeta på Demensboenden och Ålderdomshem redan som 16-åring. Hon har lång och bred erfarenhet från sjukvården.
Lina arbetar också som Volontär gällande Våld i unga parrelationer för www.ungarelationer.se


Emma - Legitimerad Distriktssköterska

Emma har jobbat som Sjuksköterska på Akutmottagningen USÖ, Sjuksköterska på Lovisenbergs Akutmottagning i Oslo, Bemanningssköterska på olika platser i Norge. Sjuksköterska på 1177 i Örebro. Distriktssköterska på Medhelp i Thailand Hua hin, Distriktssköterska på Adolfsbergs vårdcentral där hon haft sin specialitet inom inkontinens, samt på Adolfsbergs BVC. Nu arbetar Emma på Akutmottagningen USÖ och på Lipidkliniken. Emma har lång och bred erfarenhet från sjukvården.


Sandra - Your Moment

Sandra arbetar som PMU-artist. Hon utför permanent make-up, tatueringsborttagning med laser samt tandblekningar. Sandra hyr ett rum på Lipidkliniken där hon driver sin verksamhet Your Moment. Se länken nedan för att komma till Your Moments hemsida.