Om oss

Vi finns här för dig

Vi som jobbar på Lipidkliniken har lång erfarenhet inom vården. Den gemensamma nämnaren är att vi brinner för Skönhet, hälsa och träning!

Genom att kombinera vår kompetens inom sjukvård, friskvård och träning med vår passion för lymfsystemet fann vi ett unikt koncept som i sin tur mynnade i starten av denna klinik.
Möjligheten att må bra inuti och utanpå är något vi gladeligen kommer kunna erbjuda er.

I vår nyrenoverade klinik på Drottninggatan 35 blir ni väl omhändertagna och varmt välkomna!

Vi använder oss alltid av den senaste tekniken inom medicinsk skönhet och strävar hela tiden efter att hålla oss i framkant av utvecklingen inom den estetiska sektorn.Lina - Legitimerad Sjuksköterska

Lina är specialiserad på fettcellen, levern och lymfsystemet. Hon är certifierad inom träning, hälsa och friskvård.

Som Sjuksköterska har Lina arbetat på USÖ Akutmottagning, Danderyds Akutmottagning, Infektionsavdelning I 62 på Karolinska Huddinge, Ortopeden på Danderyds sjukhus, Feelgood Företagshälsovård, olika Lättakuter som Bemanningssjuksköterska, Urologmottagning, Boende för Trakeostomerade patienter och Ålderdomshem i Norge. Lina började arbeta på Demensboenden och Ålderdomshem redan som 16-åring. Hon har lång och bred erfarenhet från sjukvården.

Love Your Mat:
Lina driver även en online träningsportal där hon lägger upp härliga träningspass för hela kroppen. Portalen heter "Love Your Mat" och syftet är att det ska vara enkelt att träna. Du endast behöver en yoga matta och en vattenflaska för att komma igång med din träning hemma!


Agnes - Beauty Specialist

Med mina kunskaper och erfarenheter inom skönhetsbehandlingar, så har jag främst fokus på dig som klient, jag ser över dina behov och utgångsläge, tar till mig av dina önskemål och kommer anpassa varje behandling för att du ska nå bästa möjliga resultat. När man känner sig självsäker och bekväm i sin egen hud, kan man också bättre möta utmaningar och ta sig an livet på ett mer positivt sätt.


Sandra - Your Moment

Sandra arbetar som PMU-artist. Hon utför permanent make-up, tatueringsborttagning med laser samt tandblekningar. Sandra hyr ett rum på Lipidkliniken där hon driver sin verksamhet Your Moment. Se länken nedan för att komma till Your Moments hemsida.