top of page
HYDRO_QUEEN.JPG

Hydro Queen/King

Ingen smärta, ingen återhämtningstid, du kan gå direkt till jobbet eller festen efter behandlingen med en djupt rengjord hud som fått volym, lyster och ett fantastiskt "glow"!

Den perfekta behandling innan festen eller till helgen!

Om behandlingen

I Hydro Queens behandling ingår tre steg:
• Ansiktsslipning - Diamantslipning.
• Effektiv porrengöring - Aquadermabrasio.
• Djupverkande återfuktning - Ultraljud.


Behandlingen börjar med den första handenheten som slipar bort hudens döda hudceller, smärtfritt. Efter ansiktsslipningen hjälper handenhet två huden med en effektiv porrengöringen. Vatten sprutas ner likt en snäll högtryckstvätt som lösgör orenheter och porer. Dessa sugs sedan upp med handenhetens dammsugare. Slutligen appliceras ett antioxidantrikt, återfuktande och återuppbyggande serum som effektivt förs ner i huden med hjälp av maskinens tredje handenhet som levererar ultraljudsvågor. Eftersom huden redan är rengjord blir den optimalt mottaglig för det återfuktande serumet. Tack vare ultraljudsvågorna går serumet djupt ner i huden.
Resultatet av behandlingen blir en långvarig återfuktning, en fylligare hud och med synbart reducerade porer, fina linjer och rynkor.

Det här är den ultimata behandlingen för en djupt rengjord och återfuktad hud!

KONTRAINDIKATIONER:
Jättekänslig hud, onormala hudförändringar, sår som inte läker normalt på ansiktshuden, hudcancer, metallimplantat i ansiktshuden (gäller inte tänderna).

bottom of page