Fredags HIIT

Fredags HIIT

HIIT = Högintensiv intervallträning

Varje fredag kl 12.15 kör Lina 10 min HIIT i Valvet på Lipidklinikens nedre våning.
Du kan delta online via Livesändning på Instagrams Händelser. Du kan också komma förbi kliniken och köra på plats. Dörren låser Lina 12.10. Fram tills dess är det bara att droppa in. Träningen är gratis.

Träningen passar den tränade och den otränade. Man kör efter ens egna förutsättningar. Är det någon övning man inte kan köra så är det bara att byta den till en annan. Så länge man rör sig under intervallerna.

Upplägg:
18 intervaller
30 sek/intervall
10 sek vila mellan

Vi jagar maxpuls, bränner fett, bygger större muskler och fler mitokondrier (som fungerar likt förbränningsmaskiner) samt stärker vårt skelett på endast 10 min!!
Det här är ett pass som verkligen ger snabba resultat om du kör det regelbundet. Lina är en förespråkare gällande korta träningspass.

Efter passet leder Lina en kort nedvarvning och stretch.

Lina är utbildad inom träning, hälsa och friskvård via Friskis & Svettis, Örebros Universitets idrottsförening och Feelgood Företagshälsovård. Hon är en tidigare Spin Puls Intervalltränare och utövar idag främst Yoga i alla dess former. Utöver detta har Lina specialiserat sig på fettcellen och lymfsystemet. Till hösten börjar Lina att leda unika Lymfpass - lågintensiv träning som avgiftar kroppen, minskar celluliter och överskottsvätska, skapar fettförbränning, stärker immunförsvaret, stretchar ut kroppen och motverkar skador, skapar goda energiflöden, balanserar hjärnans hemisfärer och därmed den inre balansen, kopplar på det parasympatiska nervsystemet som lugnar ner kroppen och öppnar upp lymfsystemet!
Att träna korta pass regelbundet och äta mycket gott är hennes filosofi, samt att ge kroppen välgörande Yogapass i present så ofta som möjligt!


Torsdags-PW (Powerwalk)

Torsdagar kl 8.50.
Samling kl 8.45-8.50 på Lipidkliniken.
30 min PW.
Varje torsdag kl 8.50 går vi i raskt tempo för att ta del av en powerwalks alla hälsofördelar (vilka vi också pratar om under promenader), samt för att bränna fett!
Välkommen att hänga på :)