top of page
PHOTO-2023-03-17-15-12-04.jpg

Fettreducering

Onda Coolwaves Plus - Fettreducering

Maskinen är den senaste inom fettreduceringsteknik och hudåtstramning, vilket är den perfekta lösningen för dig som minska oönskad kroppsfett på ett säkert och effektivt sätt. Med sin avancerade teknik kan Onda nå djupare fettlager än någon annan icke-invasiv teknik som finns på marknaden idag. 

Om behandlingen

Hur funkar behandlingen?

Onda cool waves plus erbjuder en smärtfri, säker, snabb behandling för dig som vill motverka celluliter, fettdepåer och strama åt huden.

Maskinen jobbar med att skada fettcellernas membran (vi kan även kalla dom skal) mikrovågorna tränger ner djupt och orsakar en kontrollerad upphettning av fettcellerna. Den upphettning kan bryta ner fettcellerna och orsakar ska på membranet, fettet läcker ut som sen lymfsystemet fångar upp och som vi kissar, bajsar och svettas ut. Och på så vis minskar fettvolymen i det behandlade området. 

Områden som kan behandlas: Lår, knän, rumpa, mage, rygg & överarmar. 

 

 

Behandlingen utförs i 2 steg:

  1. Fettreducering med kalla mikrovågor: minskar fettdepåerna.

  2. Lymfmassage: kort massage med luftstötar, vibrationer och ledljus som ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att dränera bort fettet.

 

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig direkt efter behandlingen och dricker rikligt med citronvatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett pass på gymmet eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter.
Ge med fördel hudområdens som behandlats lymfmassage. På så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet.

Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten de kommande två veckorna för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.


OBS! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.

KONTRAINDIKATIONER:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.

Före

Efter, 4 behandlingar

bottom of page