top of page
PHOTO-2023-03-17-15-12-04.jpg

Cellulitreducering

Onda Coolwaves Plus - Cellulitreducering

Maskinen är den senaste inom fettreduceringsteknik och hudåtstramning. Det är den perfekta lösningen för dig som vill släta ut dina celluliter på ett säkert och effektivt sätt. Med sin avancerade teknik kan Onda Coolwaves Plus nå djupare ner i underhudsfettet än någon annan icke-invasiv teknik som finns på marknaden idag. 

För att uppnå bästa möjliga resultat, rekommenderar vi att du väljer tillvalet hudåtstramning. Onda Coolwaves Plus - En absolut revolution inom kroppskonturering och kroppsskulptering! Behandlingen är smärtfri och kan utföras året om. Du kan gå till jobbet direkt efter din behandling. Den här behandlingen passar dig som vill reducera dina celluliter över ett område. Ett område motsvarar en yta på ca 15x15cm. Med ONDA Coolwaves Plus slätas celluliterna ner. Lite för varje behandling. Hur många behandlingar som behövs är alltid individuellt och avgörs av faktorer som livsstil, träning, kost, ålder, genetik, lymfsystemet, vätskeintag, kaloriintag, dina förutsättningar och om du följer eftervården.

Vi rekommenderar minst 5 behandlingar som en grund gällande cellulitreducering. 

Områden som kan behandlas: Lår, knän, rumpa och mage. 

Läs mer ingående om behandlingen nedan.

Om behandlingen

Med ONDA Coolwaves Plus kan vi lägga fokus på cellulitreducering tack vare att mikrovågorna når ner djupt i fettcellerna i behandlingsområdet, med en kontrollerad upphettning av fettcellerna minskar volymen, vilket i sin tur blir ett resultat av reducerade celluliter.


Vi rekommenderar minst 5 behandlingar som grund för att reducera celluliter.
Fettreduceringsprocessen fortgår under dom närmaste veckorna efter en avslutad behandling, så för varje dag som går - ju bättre resultat!

Vill du uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du väljer till hudåtstramning när du bokar din behandling. Hudåtstramningen ökar effekten av den redan pågående fettreduceringen genom att applicera mer värme direkt under huden.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs i två steg:

  1. Cellulitreducering med kalla mikrovågor: minskar celluliterna och skapar en slätare hudyta.

  2. Lymfmassage: luftstötar, vibrationer och rött ledljus ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att dränera bort fettet.


Innan behandlingen:
Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan du kommer till kliniken. Huden får inte vara traumatiserad.
Ingen tatuering över området som ska behandlas. 
Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen.

Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

Två veckor innan behandlingen rekommenderar vi att du undviker andra behandlingar. 

Obs! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig direkt efter behandlingen och dricker rikligt med citronvatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett pass på gymmet eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter.
Ge med fördel hudområdens som behandlats lymfmassage, på så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet.

Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten de kommande två veckorna för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen.

Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

KONTRAINDIKATIONER:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.

Före

Efter, 4 behandlingar

InShot_20220528_084745492-01-01.jpeg
bottom of page