top of page
PHOTO-2023-03-17-15-12-04.jpg

Cellulitreducering

Onda Coolwaves Plus - Cellulitreducering 
Radiofrekvensvärmen går ner i huden och gör att kollagenproduktionen i huden ökar, vilket förbättrar hudens elasticitet och fasthet. När huden blir fastare och blodcirkulationen i området förbättras och i sin tur gör att celluliter minskar och får ett slätare utseende.

Om behandlingen

Med ONDA Coolwaves Plus kan vi lägga fokus på cellulitreducering tack vare att mikrovågorna når ner djupt i fettcellerna i behandlingsområdet, med en kontrollerad upphettning av fettcellerna minskar volymen och ökar kollagenproduktionen , vilket i sin tur blir ett resultat av minskade celluliter och en fastare hud.


Våra nuvarande kunder har utfört 4-7 behandlingar i genomsnitt.
Fettreduceringsprocessen fortgår under dom närmaste veckorna efter en avslutad behandling, så för varje dag som går - ju bättre resultat!

Vill du uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du väljer till hudåtstramning när du bokar din behandling. Hudåtstramningen ökar effekten av den redan pågående fettreduceringen genom att applicera mer värme direkt under huden.

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs i två steg:

  1. Cellulitborttagning med kalla mikrovågor: minskar celluliterna och skapar en slätare hudyta.

  2. Lymfmassage: luftstötar, vibrationer och ledljus ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att dränera bort fettet.


Innan behandlingen:
Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan du kommer till kliniken. Huden får inte vara traumatiserad.
Ingen tatuering över området som ska behandlas. 
Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen.

Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

Två veckor innan behandlingen rekommenderar vi att undvik andra behandlingar. 

Obs! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig direkt efter behandlingen och dricker rikligt med citronvatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett pass på gymmet eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter.
Ge med fördel hudområdens som behandlats lymfmassage, på så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet.

Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten de kommande två veckorna för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen.

Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

KONTRAINDIKATIONER:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.

Före

Efter, 4 behandlingar

bottom of page