Konsultation

Konsultation Sjuksköterska

Konsultation i Lipidklinikens lokaler på Drottninggatan 35 i Örebro.

Om du vill prata med behandlingsutövaren innan du bestämmer dig för att boka en behandling hos oss kan du boka en konsultation med någon av oss. En tid på ca 20 min avsätts då för att samtala om din ev behandling. Det kan gälla tex hårborttagning, fettreducering eller medicinska frågor rörande någon av våra behandlingar.

En konsultation på plats kostar 495kr. Om konsultationsbesöket leder till att du bokar en behandling, dras kostnaden för konsultationen (495kr) av på behandlingen du valt att boka - när du betalar på plats på kliniken.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vänligen Lipidkliniken

ONLINE Konsultation Sjuksköterska (Gäller injektionsbehandlingar)

Vi ringer upp dig på inbokad tid.
På mobilen eller på stationär telefon.
För videosamtal: WhatsApp.

1. När du bokar konsultationen: Skriv först i noteringsfältet, längst ner på din bokning efter att du har valt tid, vad du vill ha hjälp med.

2. Skriv sedan hur du vill bli uppringd.
Mobil, stationär telefon eller video via WhatsApp?

Konsultationen inför en injektionsbehandling är kostnadsfri!

Reglerna i lagen (2021:363) om estetiska injektionsbehandlingar, innebär bland annat att
verksamheten är skyldig att informera om samtycke och betänketid, samt kontrollera att den som får behandlingen är över 18 år. Därför kommer vi att ställa frågor rörande ovanstående under konsultationen.
I samband med den nya lagen inför vi en obligatorisk konsultation, när du bokar en PRP-behandling. Det gäller för alla som inte gjort en injektionsbehandling hos oss tidigare. Efter avslutad konsultation får du 48 timmars betänketid innan du bokar din injektionsbehandling gällande PRP. För återkommande PRP-kunder gäller inte detta.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vänligen Lipidkliniken

Det finns inget album med angiven adress.

← Tillbaka till galleriöversikt