Fettreducering + Hudåtstramning

ONDA Coolwaves Plus - Fettreducering + Hudåtstramning

Onda Coolwaves Plus är en behandling som kan utföras året om. Du kan gå till jobbet direkt efter din behandling.
Den här behandlingen passar dig som vill reducera din fettdepå samt släta till och strama upp huden över ett område eller flera.
Ett område motsvarar en yta på ca 15x15cm. Ju fler områden du väljer vid samma bokning, desto mer ekonomiskt blir det för dig. Som mest får du behandla fyra områden/tillfälle. Det ska gå minst 2-4 veckor mellan behandlingarna.

BESKRIVNING:
Behandlingen är smärtfri och kan utföras året om. Du kan gå till jobbet direkt efter din behandling.

Vi rekommenderar 3-5 behandlingar för minder fettdepåer. Om du har en större depå kommer den minska lite för varje behandling du utför. Den kommer däremot inte att försvinna. Hur många behandlingar som behövs är individuellt och avgörs av faktorer som livsstil, träning, kost, ålder, hur stor fettdepån är, vätskeintag, dina förutsättningar och om du följer eftervården. Med ONDA Coolwaves Plus reduceras fettdepån ner. Lite för varje behandling. Vi liknar det vid en punktförbränning.

Om du bokar tre behandlingar till ordinarie pris får du den tredje behandlingen till halva priset (det här erbjudandet går inte att kombinera med nykundserbjudandet eller andra erbjudanden och rabatter).

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs i tre steg av Leg. Sjuksköterskor:
1) Fettreducering med mikrovågor: minskar fettdepåerna genom värme.
2) Hudåtstramning med RF (radiofrekvens): skapar ny kollagenbildning som stramar åt huden.
3) Lymfmassage: luftstötar, vibrationer och ledljus ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att dränera bort fettet.

Innan behandlingen:
Drick rikligt med vatten några dagar upp till en vecka innan behandlingen för att få optimal effekt.
Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan du kommer till kliniken.
Huden får inte vara traumatiserad. Ingen tatuering över området som ska behandlas.
Undvik solning och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.
Två veckor innan behandlingen undvik andra behandlingar.
Obs! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig samma dag som behandlingen utförs och dricker rikligt med vatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett kallbad eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter. På så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet. Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten/dag i två veckor efter behandlingen för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden och använda SPF 50+.

Områden som kan behandlas: Lår, knän, rumpa, mage, rygg & överarmar.

Kontraindikationer:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.


Det här är ONDA Coolwaves Plus

Onda Coolwaves Plus - En absolut revolution inom kroppskonturering och kroppsskulptering.
Onda Coolwaves erbjuder en smärtfri, säker och snabb behandling som motverkar celluliter, fett och stramar åt hud med en ny revolutionerande teknologi som kallas Coolwaves. Coolwaves erbjuder nu möjligheten till att kunna utföra icke kirurgiska fett samt cellulitbehandlingar med fantastiska resultat. Onda använder kalla mikrovågor som levererar all energi direkt till fettcellerna utan att påverka de översta hudlagren (epidermis och dermis). Observera att denna metod inte får jämföras med fettfrysning (sk. Cryo). Denna metod är säker och det ligger många års forskning bakom framställandet av Coolwaves tekniken.
Processen fortgår under flera veckors tid, med ett resultat som fortsätter att förbättras för varje dag som går.


Det finns inget album med angiven adress.

← Tillbaka till galleriöversikt