Cellulitreducering

ONDA Coolwaves Plus - Cellulitreducering

Onda Coolwaves Plus är en behandling som kan utföras året om. Du kan gå till jobbet direkt efter din behandling.
Den här behandlingen passar dig som vill reducera dina celluliter över ett område eller flera. Ett område motsvarar en yta på ca 15x15cm.

Områden som kan behandlas: Lår, rumpa, mage & rygg.


Om Behandlingen

Behandlingen är smärtfri och kan utföras året om. Du kan gå till jobbet direkt efter din behandling.

Med ONDA Coolwaves Plus reduceras fettdepån ner. Lite för varje behandling. Hur många behandlingar som behövs är alltid individuellt och avgörs av faktorer som livsstil, träning, kost, ålder, hur stor fettdepån är, vätskeintag, kaloriintag, dina förutsättningar och om du följer eftervården. För att få ett hållbart resultat handlar det om att inte få i sig mer kalorier än man gör av med.
Våra nuvarande kunder har utfört 4-7 behandlingar i genomsnitt.
Fettreduceringsprocessen fortgår under flera veckors tid, med ett resultat som fortsätter att förbättras för varje dag som går.

Vill du uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du väljer till hudåtstramning när du bokar din behandling. Hudåtstramningen ökar effekten av den redan pågående fettreduceringen genom att applicera mer värme direkt under huden.

Om du bokar tre behandlingar till ordinarie pris får du den tredje behandlingen till 25% rabatt (det här erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter).

Hur går behandlingen till?
Behandlingen utförs i två steg:
1) Cellulitborttagning med kalla mikrovågor: minskar celluliterna och skapar en slätare hudyta.
2) Lymfmassage: luftstötar, vibrationer och ledljus ökar cirkulationen och hjälper lymfsystemet att dränera bort fettet.

Innan behandlingen:
Om du har mycket hår över området som ska behandlas, vänligen raka bort håret innan du kommer till kliniken.
Huden får inte vara traumatiserad. Ingen tatuering över området som ska behandlas.
Undvik sol och UV-strålning ett par dagar innan behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.
Två veckor innan behandlingen undvik andra behandlingar.
Obs! Läs kontraindikationerna längst ner innan du bokar en behandling.


Efter Behandlingen

Efter behandlingen:
Du får bäst möjliga resultat om du ser till att röra på dig direkt efter behandlingen och dricker rikligt med vatten. Ta gärna en rask promenad, en bastu, ett kallbad eller utför andra cirkulationsökande aktiviteter. Ge med fördel hudområdens som behandlats lymfmassage. På så vis ökar du din dränering och hjälper ditt lymfsystem att rensa ut det nedbrutna fettet. Fortsätt att träna och dricka 2 l vatten de kommande två veckorna för att uppnå maximal effekt. Undvik sol och UV-strålning ett par dagar efter behandlingen. Täck hudområdet med en handduk om du är på stranden.

Kontraindikationer:
Gravid/ammar, hjärtstörningar, hjärtsjukdomar, hjärtimplantat/pacemaker, neoplasi, tumörer, njur eller leverfel/dysfunktion, infektionssjukdomar, tatuering över området som ska behandlas, diabetes, autoimmuna sjukdomar, ätstörningar, metallimplantat i närliggande kroppsområde.


Det här är ONDA Coolwaves Plus

Onda Coolwaves Plus - En absolut revolution inom kroppskonturering och kroppsskulptering.
Onda Coolwaves erbjuder en smärtfri, säker och snabb behandling som motverkar celluliter, fett och stramar åt hud med en ny revolutionerande teknologi som kallas Coolwaves. Coolwaves erbjuder nu möjligheten till att kunna utföra icke kirurgiska fett samt cellulitbehandlingar med fantastiska resultat. Onda använder kalla mikrovågor som levererar all energi direkt till fettcellerna utan att påverka de översta hudlagren (epidermis och dermis). Observera att denna metod inte får jämföras med fettfrysning (sk. Cryo). Denna metod är säker och det ligger många års forskning bakom framställandet av Coolwaves tekniken.


Det finns inget album med angiven adress.

← Tillbaka till galleriöversikt